tisdag

Inte naket kanske, men blottat.


Det har varit en känslodag idag. Ni vet, en såndär dag när man går runt och tycks få obehagliga flashbacks vart man än går. Som när jag gick till bussen och inte kunde tänka på annat än hur ofta jag hållit på att missa den. Eller när jag vaknade och det första jag tänkte på var hur Wickham sårade mig så galet djupt, även om jag inte insåg det då. Eller hur mycket jag saknar Lizzie, trots att jag inte kunnat erkänna det för mig själv. Det gör för ont helt enkelt.

Vaknade i morse med en ömmande nacke och insåg att det här, det kan bli en jobbig dag. Knallade dock snällt iväg till skolan och hade... en ganska jobbig och långtråkig dag. Kollade på en massa EOS redovisningar, där de bästa förmodligen var gruppen uppe på tredje våningens ytterst orginella och kortfilmen om hur film påverkar ungdomar, trodde seriöst jag skulle skratta ihjäl mig.

Sedan bar det av till Myrorna och Veras Garderob för lite vintageshopping, och det blev en klänning, en kjol och två kavajer som jag har tänkt ha i sommar. Tids nog lär ni få se dem, men det kan bli mer snart än ni anar. ;)

Dagen avslutades nere på Gården med en massa underbara människor, och jag skrattade, pratade, funderade och sjöng i en tre-fyra timmar med dem. Så nu ska jag plugga lite matte tills provet imorgon och sedan är det sovdax...
Puss hej!