fredag

Ge mig ett påskträd med ballonger och fjädrar!



Dagens gåta:
5 timmars sömn + migrän + sista dagen innan påsklovet + vårväder = fredag
Med andra ord: idag har det varit en sån där dag när man helst av allt vill gå och slänga en sten i huvudet tills det spricker upp i tusentals sylvassa glasskärvor, samtidigt som man vill sitt och gotta sig i solen som en kelsjuk katt och bara känna vårkänslorna övermanna en. Fast plötsligt har jag upptäckt att jag inte har blivit sådär förälskad i allt och alla som jag brukar bli när solen kommer fram. Jag tror det är något allvarligt fel på mig...
Borås har förresten världens finaste påskträd på Torget. Det är riktigt så att jag blir sugen på att klättra upp i ett av våra plommonträd här hemma och smycka det med galet mycket fjädrar och ballonger. Bara för att det är så vackert!
Nu ska jag göra det som jag gör allra bäst: baka en superkladdig kladdkaka, ta ner sisådär trettiofem extra mysiga filtar och gosa ner mig i soffan med en film. Jag har en känsla av att det blir Silk.
Vad gör ni i kväll?

Lite rockigare och lite knarkigare...


Just nu jobbar jag stenhårt på att göra min stil lite rockigare och lite knarkigare. Så idag hade jag min randiga Italienkavaj och bandtshirt, men vad hjälpte det? Ta en kortare konversation med Mrs Rushworth till exempel:

R: - Du har liksom lite modellstil, typ som Kate Moss.
H: - Haha, har jag?
R: - Aaa, fast inte så rockigt. Och inte så knarkigt.
H: - Synd, det är det jag jobbar på...

Det lustigaste av allt är förmodligen att jag igår bestämde mig för att min stil skulle kunna beskrivas som lite tantig, lite rockig, lite romantisk och lite knarkig. Uppenbarligen så har jag en bra bit kvar. xD